O projektu

Kako se zaposliti u IT industriji?
JobPrep nudi odgovor.

Studentska organizacija Matematičkog fakulteta Omikron organizuje dvodnevni projekat JobPrep 18. i 19. marta 2017. godine u zgradi StartIT Centra. Projekat je namenjen studentima završnih godina i master studija sa fakulteta koji u svom programu izučavaju informacione tehnologije. Prijave traju do 15. marta.

JobPrep predstavlja niz radionica i predavanja na temu zapošljavanja u IT industriji. U okviru projekta, studenti će imati priliku da nauče veštine potrebne za uspešno pronalaženje posla. Radionice će držati HR menadžeri kompanija, od kojih će studenti neposredno saznati šta je to što kompanije traže u budućim zaposlenima.

Radionice

U okviru projekta, učesnici će imati priliku da nauče veštine koje će im biti neophodne pri traženju posla.

  • Kako napisati dobar CV?
  • Kako napraviti atraktivan LinkedIn profil?
  • Panel diskusija
  • Simulacija razgovora za posao

Prijava

Prijave su zatvorene. Spisak polaznika će biti objavljen uskoro!

Pokrovitelji projekta

Zahvaljujemo se svim pokroviteljima na ogromnoj podršci i izuzetnoj saradnji.

StartIt logo

Startit Centar je projekat organizacije SEE ICT/Startit koja je lansirala domaću startap scenu pre tačno pet godina i stvorila osnove da se u Srbiji kreira i razvija tehnološki ekosistem. Nakon uspešnog razvoja startap prostora “Potkrovlje Hub” upušta se u novi poduhvat, gradeći značajno veći Startit Centar, u saradnji sa opštinom Savski Venac.

Endava logo

Endava je jedna od najbrže rastućih IT kompanija u regionu koja je 2015. objavila strateško pripajanje sa firmom PSTech, baziranom u Srbiji, koja se bavi pružanjem IT usluga uz specijalizaciju u razvoju softvera i rešenja za telefonske kompanije i kompanije visoke tehnologije kako u Silikonskoj dolini, tako i u Nordijskoj regiji.

CCBill logo

CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korsnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova za elektronsku trgovinu.

Mad Head Games logo

Mad Head Games je novosadsko-beogradski studio za razvoj video igara, koji je osnovan u julu 2011. godine i iza sebe već ima nekoliko nagrada. Kompaniju su osnovali developeri i prijatelji sa zajedničkom strašću za pravljenjem igara ujedinjeni oko vizije predstavljanja intenzivnih i zabavnih naslova.

Zühlke logo

Zühlke brings ideas to market and helps companies achieve success across various industries. We develop financially successful products, services and business models for today’s digital world – from coming up with the initial idea through to the implementation and operation. Our interdisciplinary teams are based in Germany, the UK, Austria, Serbia and Switzerland.

Nordeus logo

We are an award-winning independent mobile games developer that is composed of 160 awesomely talented people. Our game Top Eleven is one of the most successful online sports game ever made — it has surpassed the 150 million registered users mark and has been played in every country in the world!

Levi9 logo

Levi9 je outsourcing kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Kompanija je osnovana 2005. godine sa sedištem u Amsterdamu, a sa svoje tri kancelarije (u Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu), razvojni centar u Srbiji je najveći i broji preko 450 IT stručnjaka.

Donesi.com logo

Donesi.com čini naručivanje hrane bržim i jednostavnijim! Šta mi radimo? Samo dve stvari, ali jako dobro: Korisnicima omogućavamo lako, jednostavno i standardizovano naručivanje hrane za kućnu dostavu putem Interneta. Restoranima otvaramo potpuno novi kanal prodaje, bez ulaganja i rizika i za samo 48 časova.

Nestle logo

Nestlé je vodeća prehrambena kompanija na svetu. Naša misija oličena u sloganu "Good Food, Good Life" je da obezbedimo potrošačima širok izbor hrane i pića koji nisu samo ukusni već omogućavaju zdraviji izbor.

Aqua Gala logo

Vizija MIONI je da stalnim razvojem proizvodnih kapaciteta i poboljšavanjem kvaliteta proizvoda, osvoji nova tržišta i postane lider na Balkanu. Misija MIONI je obezbeđenje proizvoda koji ispunjavaju zahteve, potrebe i očekivanja korisnika, zahteve zakona i drugih normativnih dokumenata.

Medijski pokrovitelji

Zahvaljujemo se svim medijima koji su medijski ispratili prvi JobPrep projekat.